1. Over Storax

Over Storax

Historie

Storax b.v. is in 1975 gestart met de import van de Copperloy verrijdbare aluminium laadbrug uit de USA. In 1982 is gestart met productie in staal van een eigen modellenreeks in Zwijndrecht. In de loop der jaren is het programma behoorlijk uitgebreid met o.a. veiligheidssteunen en veiligheidsjukken.Ook verhuur en financial lease van Storax laadbruggen is al jaren een succesvolle activiteit.

Storax beschikt over een eigen servicedienst die voorziet in jaarlijkse veiligheidsinspecties en reparatie/onderhoud.Door inruil en de huurvloot zijn regelmatig voordelige occasion-laadbruggen beschikbaar. Storax is al 30 jaar marktleider in Nederland. Daarnaast wordt de Storax laadbrug via een dealernetwerk in tal van landen verkocht. Door jarenlange ervaring en een flexibele productie kunnen zowel standaard laadbruggen als een laadbrug op maat snel worden geleverd. Storax kan het vervoer van uw laadbrug tegen concurrerende tarieven verzorgen zowel bij aankoop als verhuur. Storax laadbruggen hebben CE-markering.

Het kwaliteitssysteem van Storax B.V. is door bureau VERITAS gecertificeerd volgens ISO 9001, ISO 14001 en VCA*

Over Storax

Sponsoring

Storax hecht grote waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en het daarbij horende steunen van maatschappelijke activiteiten. Storax steunt o.a. de volgende organisaties.

Stichting Natuur & Landschap Zwijndrechtse Waard
Hospice de Cirkel
De Vergulde Swaen
Stichting Dierenambulance Zwijndrecht
Trees For All
Stichting "Het Bonte Perdje"